top of page

Dagelijkse Kost

Woensdag 23 november, van 19:30 tot 22:00

Thiemeloods, Leemptstraat 34 in Nijmegen

Maakt het je eigenlijk uit wat je eet? Waar je voedsel vandaan komt? Wie je eten produceert? En welke impact voedselproductie en -consumptie heeft op onze leefomgeving? 

Voor de Gebiedscoöperatie Oregional uit Nijmegen doet het er wel degelijk toe. En daarom nodigen we liefhebbers voor eten van dichtbij uit om op woensdag 23 november, onder het genot van een hapje en een drankje, in gesprek te gaan over onze Dagelijkse Kost.

mor-shani-wFlOM6Dxuc8-unsplash.jpg

Dagelijkse Kost is een aanschuiftafel voor boeren en burgers waar we samen komen om met elkaar ideeën uit te wisselen over hoe ons eten geproduceerd wordt, wat we meer (of juist minder) willen eten en wat we kunnen doen om bij te dragen aan een duurzaam  voedselsysteem.

 

De allereerste editie van Dagelijkse Kost organiseren we in het Proeflokaal van de Thiemeloods in Nijmegen. Maak kennis met inspirerende ondernemers, proef smaakvolle lokale lekkernijen en laat ons weten wat jij kan doen.  De Gebiedscoöperatie Oregional deelt ook haar ideeën voor een regionale voedselvisie.

 

Schuif je aan? Meld je hier aan.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

 

Let op, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt eventueel op de wachtlijst worden geplaatst. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. We hopen op een actieve betrokkenheid deze avond. 

 

 

Dagelijkse Kost maakt onderdeel uit van het project ‘Verbinden boeren en burgers in regio Nijmegen door korte voorzieningsketens’. Dit project is een initiatief van Gebiedscoöperatie Oregional i.s.m. Gemeente Nijmegen en Gemeente Lingewaard en wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en ELFPO (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland).

logo oregional.jpg
eu-logo-met-slagzin.jpg
provincie-gelderland-logo-black-and-white.png
logo-gemeentenijmegen-2.jpeg
logo lingewaard.jpg
bottom of page