top of page

Van gemaksconcept naar teeltplannen

Een belemmering in het vergroten van de verkoop van lokale producten is het ontbreken van onderscheidende afzetconcepten die aansluiten bij de behoeften van de consument, mét een passend productaanbod en de beschikbaarheid hiervan. Denk hierbij aan gewassen en gesneden groenten, tot complete maaltijden en kantineconcepten voor zowel de zakelijke klant als de consument.  

In het project 'Van Gemaksconcept naar teeltplannen' stellen drie streekproducenten-organisaties zichzelf tot doel om nieuwe maaltijdconcepten te ontwikkelen, voorzien van regionale producten. 

shelley-pauls-kuR1Kwo4my4-unsplash.jpg

Samenwerking

Het project 'Van Gemaksconcept naar teeltplannen' is een samenwerking tussen de Gelderse streekproducenten-organisaties Gebiedscoöperatie Oregional, Uit Veluwe en

Stichting Eerlijk eten uit de Streek.

 

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie
Gelderland (regeling Innovatieve Concepten) en ELFPO, het “Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”. De subsidie bedraagt €155.000,-

Looptijd
2022-2024


Contactpersoon
Projectleider Pleuni Timmermans
pleuni@pleunidoet.nl / 0652258782

bottom of page